BURSA / İNEGÖL - Atatürk Ortaokulu

.
SİNANBEY MAH. SİNANBEY CAD. ATATÜRK ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 31 İNEGÖL / BURSA
Vizyon
Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak. -İlgi ve yetenekleri doğrultusunda, üst öğrenime ve çalışma hayatına hazırlanmaları; -Bilgiye ulaşma yollarını bilen, bilgiyi sınıflayabilen, üretebilen, iletişim kurabilen fertler olmaları; -Kendine güveni olan, bağımsız, özgürce davranabilen, düşünmeye ve gelişmeye açık olmaları; -Bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden güçlü ve sağlam bir nesli temsil etmeleri; -Geleceğin aydınlık Türkiye´sine damgasını vuracak Atatürkçü, laik, barışçı, çevreci ve insan sevgisiyle dolu olmaları; -Bilim, sanat ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmeleri; -Değişmeye ve gelişmeye açık, yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, yaratıcı yenilikçi olmaları hedeflenmektedir.
Misyon
Tüm öğrencilerimize 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, öğrencilerin yeteneklerine uygun beceriler kazandırmak. Milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizin değişme ve yenileşmesine önem veren, okulumuz adına layık Atatürkçü nesil yetiştirmek.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
EĞİTİM-ÖĞRETİM SAATİ..: 08:45-15:15
Doğal Gaz
iNGİLİZCE
Şehir İçi Halk Otobüsleri
Sinabey Mahallesi sinanbey sokak no:31 İnegöl Bursa 16400
Okulumuz İnegöl ilçesinin merkezinde olup Bursa´ya 45 km uzaklıktadır.
2019 ve 2020 tarihlerinde Erasmus+ AB Projeleri kabul edilmiş ve uygulanmıştır.