Kurum Adı : Atatürk Ortaokulu
WEB Adresi : http://inegolataturk.meb.k12.tr
Adres : Sinanbey Mahallesi Sinanbey Caddesi No 31 İNEGÖL / BURSA

VİZYON
Okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak. -İlgi ve yetenekleri doğrultusunda, üst öğrenime ve çalışma hayatına hazırlanmaları; -Bilgiye ulaşma yollarını bilen, bilgiyi sınıflayabilen, üretebilen, iletişim kurabilen fertler olmaları; -Kendine güveni olan, bağımsız, özgürce davranabilen, düşünmeye ve gelişmeye açık olmaları; -Bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden güçlü ve sağlam bir nesli temsil etmeleri; -Geleceğin aydınlık Türkiye´sine damgasını vuracak Atatürkçü, laik, barışçı, çevreci ve insan sevgisiyle dolu olmaları; -Bilim, sanat ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmeleri; -Değişmeye ve gelişmeye açık, yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, yaratıcı yenilikçi olmaları hedeflenmektedir.

MİSYON
Tüm öğrencilerimize 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, öğrencilerin yeteneklerine uygun beceriler kazandırmak. Milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizin değişme ve yenileşmesine önem veren, okulumuz adına layık Atatürkçü nesil yetiştirmek.

Öğretmen Sayısı : 42
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 917
Öğretim Şekli : İkili öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : Sabahçı Grup : 07.40-12.40 Öğlenci Grup : 12.50-17.50
Derslik Sayısı : 15 Atölye-İşlik Sayısı : 1
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğal Gaz

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İnegöl ilçesinin merkezinde olup Bursa´ya 45 km uzaklıktadır.
Ulaşım :
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi :

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :