Nis

5 ve 6. Sınıflardan oluşan Futsal takımımız Gaziosmanpaşa İmamhatip Ortaokulunu 6-0 yendi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz

Nis

20 Mayıs 2024 tarihine kadar sıfır atık kapsamında atık yağ topluyoruz.

Mrt

Harezmi Eğitiminde 15. Hafta, parmak yakalama Isınma etkinliği ile haftaya başladık. Hava kirliliğini azaltmak için yenilenebilir enerji kaynaklarının kulanılacağı yapıları nasıl oluşturacağımız hakkında fikirler düşündük ve çizerek ilk taslakları oluşturduk.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama programımızı gerçekleştirdik emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kız voleybol takımımız oynadığı maçı 2-0 kazandı. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Futsal takımımız oynadığı bütün maçları kazanarak gruptan çıkmaya hak kazandı. Takımımızı tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Harezmi Eğitim modeli çalışmalarımız devam etmektedir. Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası panomuzu hazırladık. Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında deprem tatbikatını gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamından hazırlanan etkinlikle yanlış bildiğimiz kelimelerin doğrularını öğrendik. Emeği geçen öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Dilimizn zenginlikleri projesi kapsamında deyimler ve atasözleri etkinliği doğrultusunda panomuzu hazırladık.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut hikayeleri okuma ve yazma etkinlikleri gerçekleştirildi.

Şbt

Harezmi eğitim modelinde 11. hafta çalışmalrımız.

Şbt

İnegöl'ün en önemli yarışmalarından biri olan İNEMATO yarışmasına seçtiğimiz öğrencilerimizi özenle hazırlıyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut okumaları etkinliğimiz gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenimizi çok teşekkür ederiz.