Ekm

Değerli velilerimiz alemlere rahmet olan Peygamber Efendimizin doğumunun sembolü Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. Öğrencilerimiz Mevlid Kandilinizi kutluyor, hayırlı kandiller diliyoruz.

Tem

OKULUMUZDA YAPILAN FAALİYETLER VE OKULUMUZ HAKKINDA DETAYLI BİLGİYE ULAŞMAK İÇİN TANITIM BROŞÜRÜMÜZE GÖZ ATABİLİRSİNİZ.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladık

Okulumuz Müzik Öğretmeni Betül GÜLENER tarafından hazırlanan koro çalışması, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Esra ERDOĞAN UZUN tarafından hazırlanan Jimnastik gösterisi, Matematik Öğretmeni Aytül GÜNEŞ tarafından hazırlanan oratoryo gösterisi, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ömer DURMUŞ tarafından yarışmalar düzenlenmesi, öğrenciler ve öğretmenler arasında çekiliş yapılması sonucunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla kutlanmıştır.

Okul Müdür Yardımcısı Osman METİN, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Mehmet OKUDAN öğrencilerimizle birlikte İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına katıldı.

Nis

Okulumuzda her ay düzenli olarak bütün şubelerde ayın öğrencisi ve örnek öğrencilerin seçimi yapılacaktır. Seçilen öğrencilerimize sinema ödülü ve çeşitli hediyeler verilecektir.

OKULUMUZDA MART AYI AYIN ÖĞRENCİSİ VE ÖRNEK ÖĞRENCİLERİ SEÇİLDİ

Mrt

OKULUMUZDA ŞUBAT AYI AYIN ÖĞRENCİSİ VE ÖRNEK ÖĞRENCİLERİ SEÇİLDİ

Bir Kitapla Sende Destek Ol Tanıtım Programı

Ock

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu "Tatil Dönüşü 1 Kitap Kampanyası"na Atatürk Ortaokulu olarak katkı sağlayacağız.

Kütüphanelerimizi kitaplarla zenginleştirip bütün öğrencilerimizi kitap okumaya davet ediyoruz. Tüm öğrencilerimizden kampanyaya destek olmalarını bekliyoruz.

OKULUMUZDA ARALIK AYI AYIN ÖĞRENCİSİ VE ÖRNEK ÖĞRENCİLERİ SEÇİLDİ

Ara

İL EMNİYET TRAFİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Tarafından okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

OKULUMUZDA KASIM AYI AYIN ÖĞRENCİSİ VE ÖRNEK ÖĞRENCİLERİ SEÇİLDİ

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK' ün ebediyete intikalinin 83. yıl dönümü sebebiyle okulumuzda anma töreni gerçekleştirildi.

OKULUMUZDA EKİM AYI AYIN ÖĞRENCİSİ VE ÖRNEK ÖĞRENCİLERİ SEÇİLDİ

Kas

Cumhuriyetimizin 98. Yıl kutlamaları kapsamında İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Sinema Etkinliği kapsamında okulumuz öğrencileriyle "Akif" adlı sinema filmini izledik.

ATATÜRK ORTAOKULU

Ağu

Okulumuz adına yürütülmekte olan 2020-TR01-KA101- 080590 nolu " HOW TO CREATE A PEACEFUL SCHOOL OLWEUS AND CAP PROGRAMMES '' başlıklı proje, T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiş ve uygulanmaktadır.

Okumuzdan bir idareci (Osman METİN ), iki Türkçe (Harun TURHAN , Tuğba BAŞ ) ve bir Matematik öğretmeni (Aytül GÜNEŞ) ile 21-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında Slovenya'nın Ljubljana şehrinde planlanan'' Peer Bullying " isimli kurs faaliyeti gerçekleştirilmiştir.