Tem

5. Sınıflar kesin kayıtlar başladı velilerimizi okula bekliyoruz. Kesin kayıt için 10:00-12:00 ve 13:00-15:00 arası İnegöl ilkokuluna bekliyoruz.

Tem

5. Sınıf kayıtları başlamıştır. Kayıt için 10:00-12:00 ve 13:00-15:00 arası İnegöl ilkokuluna gelinmesi gerekmektedir.

Tem

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru güçlendirme çalışması devam eden okulumuzu ziyaret etti.

Haz

Yeni kayıt olacak öğrencilerimizin dikkatine. Atatürk ortaokulu tadilatta olduğu için kayıt yaptıran öğrencilerimizin inegöl ilkokulana gelmesi gerekmektedir.

Haz

Örnek öğrenciler arasından yapacağımız çekilişle hediye edeceğimiz tablet görseldedir.

Değerli Veliler, sevgili öğrenciler

Söz verdiğimiz gibi yıl sonunda ayın öğrencileri arasından yapacağımız çekilişle hediye edeceğimiz bisiklet görseldedir.

Mutlu Demir

Haz

Kaleli yakan top turnuvasında 5 ve 6. Sınıflarda birinci 6/A sınıfı olmuştur.

7 ve 8. Sınıflarda birinci olan 8/B sınıfı olmuştur öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Haz

Güzel çocuklarımızı, 8. Sınıflarımızı mezun ettik. Bütün hayattalrında sağlık, başarı ve mutluluk diliyoruz.

Okul şenliğimizi gerçekleştirdik.

May

30 Mayıs - 2 Haziran arası okulumuzda sınıflar arası kaleli yakan top turnuvası düzenlenecektir. Öğrencilerimize duyurulur.

May

12-16 Haziran arası okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası düzenlenecektir. Öğrencilerimize duyurulur.

May

Mavi kapak projesine en çok katılım sağlayan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz. Öğrencilerimizi ödüllendirdik. Bu duyarlı davranışlarından dolayı öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

1 Haziran perşembe günü okulumuzda şenlik düzenlenecektir.

May

İnegöl Matematik Türkçe Olimpiyatlarına katılım sağladık. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz