Şbt

İnegöl'ün en önemli yarışmalarından biri olan İNEMATO yarışmasına seçtiğimiz öğrencilerimizi özenle hazırlıyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut okumaları etkinliğimiz gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenimizi çok teşekkür ederiz.

Şbt

Din Kültürü dersinde yapılan pazar yeri etkinliği. Emeği geçen öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Türkçe Dersinde yapılan deyimlerle ilgili Tabu etkinliği. Emeği geçen öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Fen Bilimleri dersinde deneylerle öğrenmeyi gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Geçen sene katılım sağladığımız gibi bu sene de Teknofest için başvurumuzu yapacağız.

Ock

Bu dönem ayın öğrencileri seçilen öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamlarını diliyoruz

Ock

Güzel bir dönemin sonuna geldik. Öğrencielrimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Türkçe kelimelerle etkinlik gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftasında okulumuzda film etkinliği gerçekleştirdik.

Ock

Faaliyet haftasında okulumuzda kahvaltı etkinliği olarak lokma döktürüldü. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz

Harezmi eğitiminde 8. Hafta çalışmalarımız

Ara

Öğrencilerimize ilk yardım eğitimi verildi

Ara

Yerli malı haftası kutlamamızı gerçeleştirdik. Emeği geçen bütün velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Harezmi eğitim projesi kapsamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz her hafta çalışmalarını gerçekleştirmektedir.