Ara

inegöl'de düzenlenen yarışmada ilçede dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Konulu Şiir Yarışması birincisi 5/E sınıfından Dilek Şamşat öğrencimizi tebrik ediyoruz. Öğrencimiz ödülünü Türkçe Öğretmeni Hayriye Öztürk tarafınfan aldı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Törenimizi Gerçekleştirdik. Saygı, sevgi, rahmet ve minnetle anıyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Çelenk Sunma törenine katıldık. Emeği geçen öğretmenlerime ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Harezmi Eğitim Projesi kapsamında eğitim almaktadır. Daha iyi ve daha kapsamlı bir eğitim için kendimizi geliştirmeye her zaman hazırız.

Kas

Okulumuzda Filistin için toplanan yardımı makbuz karşılığı teslim ettik. Az çok yapılan her bir yardım belki bir yudum su,belki bir kutu konserve ,belki bir ilaç olarak bir canı daha kurtaracak kim bilir. Vesile olan öğretmenlerimize ve destek olan herkese çok teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılını okulumuzda çoşkuyla kutladık.

Ekm

"Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz."

Mustafa Kemal ATATÜRK
Saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun

Ekm

Bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimizi Müdür Bey ve Büşra Öğretmen ile yemek yediler. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamlarını diliyoruz.

Eyl

İlköğretim haftası kutlama programını gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Eyl

Değerli Veliler

Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun. Siz değerli ve ilgili velilerimizle yeni başarılara imza atacağımıza olan  inancımız tamdır. Görüşmek üzere...

Mutlu Demir

Ağu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Aldığımız emaneti eğitimin ışığında ileriye taşımak en büyük görevimiz.

Ağu

5. Sınıf öğrencilerimize 7 Eylül Perşembe günü saat 10:00'da seviye belirleme sınavı yapılacaktır. 5. Sınıf öğrencilerimizin kalem ve silgiyle sınava gelmeleri gerekmektedir.